Evenementen

Adviesbureau J. van Wieren biedt professionele EHBO/Evenementen Zorgverlening en Drugshulpverlening bij evenementen tegen een zeer betaalbaar tarief. Dit kunnen  kleine evenementen zijn, maar ook meerdaagse evenementen die een groter gebied bestrijken.

De medewerkers van het drugsteam zijn professionele EHBO’ers/verpleegkundigen. Ze zijn daarnaast werkzaam in de (semi-)professionele hulpverlening. Zij blijven door het jaar heen getraind en geschoold op vaardigheden volgens de laatste ontwikkelingen op EHBO- en drugsgebied. Ze oefenen en worden bijgeschoold in medische kennis, communicatie en reddingstechnieken. Het zijn gedreven maar professionele hulpverleners!

Tevens is de organisatie van een inzet zodanig dat wij snel en doeltreffend hulpverlening kunnen bieden, ook in een groter gebied.
Samenwerking met andere organisaties zoals reddingsbrigades en EHBO verenigingen wordt zeker niet uit de weg gegaan.

Indien wenselijk kunnen wij in een voortraject voor een evenement meedenken en adviseren over de veiligheid en juiste hulpverlening tijdens het evenement. Mede gebaseerd op onze jarenlange ervaring.

Wij kunnen ook een evenement volledig begeleiden qua hulpverlening tot 35.000 bezoekers. Tevens zijn we in bezit van alle nodige hulpmiddelen en materialen die nodig zijn tijdens een inzet.

Wij bieden ook professionele hulpverlening bij waterevenementen, door middel van rescue-duikers.